Gyproc en pleisterwerken

Gyproc is een uitstekende oplossing voor een snelle, propere afwerking van zowel woonruimten als kantoren en winkels.Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van Gyproc voorzetwanden en plafonds. Gyproc is ook perfect voor vochtige ruimten of ruimten die stootvast moeten zijn.

Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Van gebogen wandconstructies tot complexe verlaagde plafonds met ingebouwde led-verlichting. Alles is mogelijk bij ons. Wij zorgen voor een onberispelijke afwerking, om zo een perfect schildersklaar eindresultaat te bekomen.

Ook de pleisterwerken nemen we graag voor onze rekening. We streven de hoogste kwaliteitsnormen na en helpen met de transformatie van de ruwbouw naar een afgewerkt project .Dit is de fase die de afwerkingskwaliteit en waarde van uw project bepaalt.

De pleisterwerken die we opleveren voldoen steeds aan de hoogste afwerkingsstandaarden die u van pleisterwerk mag verwachten.Wij staan dan ook garant dat u een perfect schildersklaar eindresultaat mag verwachten.

Voor vragen en inlichtingen kan u bij ons terecht.