Over afwerkingsbedrijf DPP

DPP bvba is een professioneel afwerkingsbedrijf dat zich toelegt op het ontwerp, de coördinatie en de uitvoering van interieurprojecten. Zowel nieuwbouw als renovatieprojecten nemen wij voor onze rekening.

Wat doet DPP?

Met DPP als partner hoeft u niet meer op zoek te gaan naar verschillende aannemers om uw bouwproject te verwezenlijken. Wij zorgen voor de volledige binnenafwerking van A tot Z. Ons volledig aanbod vindt u terug op de website.

Wij ontzorgen de klant volledig. Hierdoor hebt u als klant slechts 1 aanspreekpunt.
Wij nemen de volledige coördinatie en planning voor onze rekening en zorgen met onze vakmannen uit eigen streek voor een kwalitatieve uitvoering van de werken.

Ook voor onze naservice staan wij gekend. Hebt u een probleem? Wij zorgen voor een snelle en professionele oplossing.

Samen met onze partners en vakmensen gaan wij dus steevast voor een klantgerichte aanpak en kwalitatief afwerkingsniveau. Daarbij zorgen we eveneens – in samenspraak met de opdrachtgever – voor een gepast technisch en esthetisch interieuradvies.

Good-to-know

 • Hoogwaardige afwerking volgens de regels van de kunst
  DPP werkt met gekwalificeerd personeel.  Wij beschikken over alle nodige attesten en vergunningen voor alles wat bij een nieuwbouw of verbouwing komt kijken. Het is altijd mogelijk om deze op te vragen bij de Confederatie Bouw. Naast technische kwalificaties hechten wij veel belang aan een vriendelijke en beleefde benadering van onze klanten door ons (Nederlandstalig) personeel.
 • Meer dan 500 referenties
  DPP is al 10 jaar actief en heeft gedurende deze periode heel wat kennis en ervaring opgedaan en een uitgebreid netwerk aan partners en leveranciers opgebouwd. Dit heeft geleid tot de realisatie van heel wat prachtige projecten en tevreden klanten!
 • Gedetailleerde en transparante offerte
  Een goede communicatie is erg belangrijk. DPP wil onaangename verrassingen voor u als klant vermijden door een transparante offerte op te maken op maat van uw project.
 • Projectcoördinatie van ontwerp tot realisatie
  Zeer strikte opvolging en begeleiding van ieder project door de zaakvoerder. Een goede communicatie met alle actoren in het project (klant, architect, aannemers,…) is de basis voor een gestroomlijnd bouwproces.
 • Geen loze beloftes, alle afspraken worden gemaakt of bevestigd via mail
  “Goede afspraken, maken goede vrienden.” Alle afspraken, offertes, bouwplannen, …  goed documenteren draagt bij tot een aangename samenwerking.

In de kijker


Residentie ZUIDZICHT (Hasselt)

In fase 1 van de bouw van residentie “ZUIDZICHT”, het prestigieuze vastgoedproject op de Blauwe Boulevard van Hasselt, heeft onze firma de eindafwerking van maar liefst 8 appartementen mogen uitvoeren. Maar het neusje van de zalm was natuurlijk het prachtige penthouse met uitzicht op de kanaalkom. TVL heeft hier een korte reportage over gemaakt die we jullie zeker niet willen onthouden.