Totaalprojecten

Het voordeel van een totaalproject is dat alle elementen smaakvol en passend geïmplementeerd kunnen worden wat ten goede komt aan de esthetiek en praktische inrichting van uw project.

Bij ons kan de klant alle interieur werkzaamheden van A tot Z gecoördineerd laten afhandelen. Vier onafhankelijke aannemers op één bouwwerf is immers niet meer van deze tijd. Wij zorgen voor 1 aanspreekpunt voor uw bouwproject. In tegenstelling tot andere afwerkingsbedrijven pakken wij het anders en beter aan:

  • Een goede communicatie tussen de klant en de verschillende aannemers.
  • Aannemers die stiptheid en flexibiliteit hoog in het vaandel dragen en de deadline respecteren,…

Wij willen dat u als klant niet de dupe wordt van communicatiestoornissen tussen aannemers en vermijden op die manier dat bouwen of renoveren onnodige stress met zich meebrengt.

Afwerkingsbedrijf DPP heeft slechts één doel. De klant ontlasten !!

De coördinatie van de werken gebeurt zeer vlot en de klant hoeft zich geen zorgen te maken over de opvolging. Wij spreken immers onderling af wat er dient te gebeuren, waar en wanneer. Alle afspraken gebeuren via ons, zodat u van alle stress bespaard blijft! Dit gebeurt natuurlijk altijd in overleg met de architect of projectontwikkelaar en de bouwheer zelf .

Doordat deze partijen goed op elkaar afgestemd zijn kunnen we kostenbesparend werken en ook een aanzienlijke tijdswinst garanderen.

Voor vragen en inlichtingen kan u steeds bij ons terecht.