Schilderwerken

  • Interieur en exterieur
  • Schildertechnieken
  • Spuittechnieken

U kan bij ons terecht voor de uitvoering van alle mogelijke binnen- en buitenschilderwerken. Lakken, vernissen , kaleien van buitengevels,… Kortom wij zorgen ervoor dat uw project groot of klein, de afwerking krijgt die u voor ogen heeft.Door onze jarenlange ervaring voor zowel particulieren als bedrijven adviseren wij u graag voor de juiste keuze van producten en kleuren voor uw woning of handelspand. We hebben ons eigen kleurenatelier en beschikken over een grote stock aan professionele producten (merken: Sikkens, Trimetal, Sigma, Caparol, …)

Zorg en aandacht voor het milieu en leefomgeving is voor ons, maar ook voor vele anderen een evidente instelling. Daarom kunnen wij ook met een gerust hart zeggen dat wij ook over een eigen ecolabel beschikken wanneer de klant dit wenst. Onze natuurverfproducten van Cura Coatings beantwoorden vandaag aan de professionele eisen van de schilder.

We zijn ook gespecialiseerd in allerlei schilder- en pleistertechnieken. Onze vakmensen krijgen vaak te maken met oude technieken die nu meer en meer terug komen, maar ook met nieuwe technieken. O.a. pattineren, ceruseren, spateltechnieken, marmer imitatie, kalkstucco… Dit is voor ons dus niks nieuws !

Voor vragen en inlichtingen kan u steeds bij ons terecht.