Klanten aan het woord

Kwaliteit en klanttevredenheid staan bij DPP centraal. Het is ons doel om alles tot in de puntjes af te werken en voor ons is een tevreden klant goud waard!

Mond aan mondreclame heeft er vooral voor gezorgd dat we ondertussen ons 10-jarig bestaan mogen vieren!

Dankjewel DPP om ons project tot een zeer mooi einde te brengen! Mijn grootouders zullen fier zijn over het resultaat. Bedankt voor alles.

Dank jullie wel voor het zeer mooie resultaat, wij zijn een zeer tevreden klant. Jullie zijn echte vakmensen!

Top Team DPP !! Het was een vlotte en aangename samenwerking, jullie hebben onze zolder omgetoverd tot een volwaardige verdieping met 2 slaapkamers en een trappenhal/trap… (isoleren-dakramen-constructie-gyproc plaatsen en uitplekken/afwerken-maatwerk-kasten-deuren-ideeën- …). Jullie waren altijd bereikbaar voor vraag en antwoord, stipt en correct. We willen het hele team hier echt nog een keertje echt voor bedanken. Bedankt DPP.

Met vele groeten Daisy Peter en de kids.

Zeer tevreden van het eindresultaat! Top ploegbaas met oog voor detail. Schilders aanwezig in het team met passie voor het vak. Correcte afspraken, stipt na gekomen. Echte aanrader, dikke pluim van kritische klanten.

Bedankt voor de aflevering van het prachtig eindresultaat! We zijn zeer tevreden!

Wat een verandering… top werk

Topwerk! Wij zijn super tevreden

Correcte afspraken en zeer goede afwerking

Heel tevreden over mijn samenwerking met DPP. Heel betrouwbaar, snel én met oog voor detail. Ze denken mee na en bieden een oplossing op maat (en dat is zeker niet de duurste).

Een team dat vakwerk levert en erop staan dat alles tot in de puntjes afgewerkt wordt. De baas komt meermaals controleren. Raden ook niet steeds de duurste oplossing aan. Zeer betrouwbare firma!!!

Nu reeds twee keer beroep gedaan op dit bedrijf en telkens hebben ze geweldig werk geleverd. Topmaterialen en zeer vakkundige werklieden. Kan hen echt aan iedereen aanbevelen!

Fijne samenwerking, super AFwerking!
#topbedrijf #topmannen #teamdpp #aanrader

Wij danken Afwerkingsbedrijf DPP. Een huzarenstukje net op tijd klaar voor het nieuwe toeristische seizoen. Prachtig resultaat van een knap team!

Hartelijk dank voor de super service. Zeer tevreden met het resultaat.

Vriendelijke groetjes Francis en Josette

Ontzettend tevreden over het geleverde werk. De werkmannen lieten ook elke avond alles netjes achter, wat ook aangenaam is. Afwerkingsbedrijf DPP een aanrader!

Top vakmanschap! Werkelijk een aanrader!

Jullie hebben mijn project van A tot Z met succes volbracht.

Heel knap gedaan. Wij gaan genieten van onze badkamer. Jullie hebben onze droom gerealiseerd.

Prachtig werk! We hebben een catalogus badkamer. Dikke pluim aan uw team (Steven, David en Benny).

Het is een fijne ploeg, erg vriendelijk, zeer behulpzaam en werken lekker door.

Factuur met plezier betaald! De mannen doen dat super!

Als enige firma gereageerd op onze aanvraag. Ook geen maanden moeten wachten op een offerte en hadden er meteen vertrouwen in. Achteraf ook zeer proper werk geleverd en heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Tot in de puntjes afgewerkt door de mannen! Wij zijn zeer tevreden klanten.

We maakten ons vooraf veel zorgen over de verbouwing. Naïm stelde ons gerust, was altijd bereikbaar voor onze vragen en achteraf gezien waren de zorgen niet nodig. Verbouwing liep mooi gefaseerd en het team was zeer vriendelijk, behulpzaam en zijn heel proper. We zijn heel tevreden van het resultaat!