Het volledige team van afwerkingsbedrijf DPP

Wat zou een afwerkingsbedrijf zijn zonder bekwame vakmensen !?

Afwerkingsbedrijf DPP telt vandaag 12 eigen mensen. We zijn dus een relatief klein bedrijf, maar dit houden we bewust zo om de kwaliteit van het werk hoog te houden. Daarom investeren wij jaarlijks enorm in ons personeel naar opleidingen en veiligheid toe. Ieder personeelslid moet bij ons een veiligheidsattest (VCA) behalen !!! Ook sturen we iedereen regelmatig naar specialisatie- en bijscholingscursussen om up to date te blijven. De bouwsector staat niet stil. Wij proberen op die manier te anticiperen op alle nieuwe dingen die er op de markt te vinden zijn.

We hebben ook een vast team van onderaannemers waar we regelmatig beroep op doen. Na jarenlang samenwerken weten we dat we hier te maken hebben met mensen die dezelfde prioriteiten stellen als het over kwaliteit, flexibiliteit en correctheid gaat. We staan dus ook garant voor hen dat alles tot in de puntjes word uitgevoerd. Net zoals bij onze eigen mensen leggen we de lat enorm hoog.

We werken ook uitsluitend met Belgische aannemers samen. Zo zijn we er zeker van dat ze hier de juiste professionele opleidingen hebben genoten.